Hvorfor det er vigtigt at have en printer

Hvorfor det er vigtigt at have en printer

For mange virksomheder og private er det at have en printer en vigtig del af deres hverdag og ofte uundværlig. Selv i disse tider hvor man snakker om det papirløse samfund er der stadig et stort behov for at kunne printe. Der for er det også vigtigt at der bliver valgt den rigtige printer, som opfylder de behov man som virksomhed eller privat har for at printe.

Herunder kommer 3 gode råd, som er vigtige når der skal vælges den rigtige printer.

3 gode råd når der skal vælges HP printer

Det vigtigste er først at finde ud af hvad ens behov er når der skal printes. Skal der printes billeder eller skal der printes mange sider og gerne hurtigt er det 2 vidt forskellige typer printer du skal vælge.

  • Laserprinter eller blækprinter

Overordet set kan man sige at printer du mange sider skal der vælges en laserprinter men printer du få sider men også billeder så er det en blækprinter. Det er selvfølgelig en sandhed med modifikationer. Det er selvfølgelig muligt at få en der kan begge. Eksempelvis en HP printer. Men så koster den desværre også derefter.

Når der skal vælges den ene eller den anden løsning kan det være en god ide at kigge på ens tidligere vaner og hvad man har printet indtil nu. Det kan nemt ses på printer joblisten på din computer.

  • Printerpatroner

Det er vigtigt at se på tilgængeligheden og priserne af printerpatroner. Det er vigtigt at de er rimelige i pris eller er nemme at få fat i. En af dem der er nemme at finde printerpatroner til, er en HP printer. Hvis det ikke er til at få printerpatroner nemt og billigt kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, selvom printeren var billig til at starte med.

  • Skal printeren kunne andet end at printe

Når du er i gang med at vælge printer, er det vigtigt også at kigge på andre behov. Skal printeren kunne andet end at printe. Skal den kunne scanne, fotokopier og faxe. Er det vigtigt at den skal kunne printe i sort/hvid alene eller er det også godt, hvis den kan printe i farver.

Lease eller købe HP printer

Hvis man som virksomhed står og skal have en ny printer kan det være en god ide at overveje om det kan betale sig at lease en frem for at købe en.

Der er flere gode grunde til at lease frem for købe. Først og fremmest skal virksomheden ikke betale for en dyr printer her og nu, men kan nøjes med at betale et mindre beløb pr. måned. Der er flere skattefordele ved at lease, hvilke kan gøre det billigere på sigt at lease frem for at købe. Du kan op og nedgradere alt efter som printerbehovet ændre sig. Du står ikke med en gammel printer som du på et tidspunkt skal forsøge at sælge. Sidst, men ikke mindst, er der ingen vedligeholdelsesomkostninger, da de er inkl. i leasingomkostningerne.

Share