studie-macbook

Pas på din studie-Macbook med det rette udstyr

En god computer er essentiel på ethvert studie. Du vil have svært ved at møde nogen som ikke har en computer under armen, når du går rundt på de danske universiteter. På langt de fleste uddannelser kan du kun finde dit skema online, og det er også her, hvor du finder alle de dokumenter, som der er vigtige for dig at se. Derfor er det vigtigt, at du passer på din computer, da den er så stor en del af din hverdag.

Alle taber deres ting

Studiebøger er store og tunge, og det kan være noget af en fysisk udfordring at slæbe dem rundt dagligt. Det betyder også, at det kan være svært at undgå, at tasken rammer gulvet lidt hårdt, når du tager den af ryggen. Bøgerne kan sagtens holde til det, men hvis din computer ikke er ordentlig beskyttet, så kan den faktisk ende med at tage skade. Der er heldigvis mange ting, som du kan gøre for at passe bedre på din computer.

Det er ingen hemmelighed, at en Macbook er en dyr computer, så det er ikke en man skifter ud, når man lever på SU. Den er dog super god til mange uddannelser, da den er hurtig og giver dig mulighed for at have forskellige skriveborde åbne på samme tid. Du kan altså have et skrivebord, hvor du kan arbejde på en aflevering, imens du bruger et andet skriverbord til undervisningen.

Invester i godt udstyr

Gode Macbook sleeves kan gøre en kæmpe forskel, når det kommer til at passe på din computer. Hvis du køber et tykt og polstret sleeve, så tager den en stor del af faldet. Macbook sleeves er også gode til at samle alt dit udstyr til din Macbook. Det er for eksempel meget rart at have din computer og din oplader samlet samme sted, så du nemt kan finde begge ting frem. Du kan også bruge dit sleeve til at samle nogle af de papirer, som du ikke ved, hvor du ellers skal have. Her vil du have nemmere ved at undgå, at de bliver krøllet sammen nede i bunden af din taske.

Macbook sleeves er også godt til at beskytte din computer mod ridser og skrammer.

Din computer ligger sammen med en masse andre ting nede i din taske, så det er svært at undgå, at der ligger noget op ad den. Selvom det mest er skønhedsfejl, at den bliver ridset, så er det noget, som du virkelig nemt at undgå, hvis du investere i et sleeve.

Du kan også tænke på at købe en taske, hvor der er et separat rum til din computer. På den måde er den adskilt fra alle de ting, som kan lave ridser, og den er nem at finde i din taske. Disse tasker er som regel også ret gode til at bære rundt på mange bøger, hvilket nogle studerende skal. Det kan hurtigt blive hårdt for din ryg, hvis du skal slæbe 2 studiebøger med i en mulepose eller skuldertaske dagligt.

Share