Alt hvad du skal vide om Rockstar Social Club

Som gamer kan man nemt komme til at føle sig en smule alene. Det skyldes selvfølgelig primært den måde, som gaming foregår på. Normalt er det nemlig sådan, at du sidder i din stol derhjemme på dit værelse og spiller selv.

Men faktisk er gaming på ingen måde en asocial aktivitet, selvom du nogle gange godt kan få den følelse. For selvom du ikke spiller multiple player games eller spiller online spil, hvor du spiller med og mod andre fra hele verden, så er der mange ligesindede derude, der nyder spil på samme måde som dig.

Mød andre spillere fra hele verden

Der er mange eksempler på, hvordan spil samler mennesker på tvær af kultur, nationalitet og alder. Det er noget, som spillene kan, fordi de appellerer så bredt. Selvom man ikke sidder over for hinanden, skaber spillerne her online baserede samfund, enten på egen hånd eller gennem producenterne af spillet.

Et eksempel på det sidste fænomen er Rockstar Social Club. Rockstar Social Club er en klub for de mennesker, som spiller spillet Grand Theft Auto produceret af Take Two/Rockstar Games. Det er ikke kun et sted, hvor der reklameres for nye spil og nye produktioner. De er også en social platform, hvor fansene kan møde hinanden.

Fra aktiveringsside til online community

Det interessante ved en side om Rockstar Social Club er den rejse, som platformen i kraft af spillets fans har været på. Det hele startede nemlig med et ret simpelt koncept i form af en aktiveringsside, hvor man online kunne komme i gang med at spille Grand Theft Auto.

Men siden da tog det hele fart, og nu er det noget andet og meget større. Nu er det nemlig også blevet en social platform, hvor man kan møde hinanden, diskutere spillet og danne relationer på kryds og på tværs.

Dan crews via Rockstar Social Club

Man kan rigtig mange spændende ting på Rockstar Social Club platform. Et eksempel på en af de virkelig populære funktioner er, at man kan danne crews. Dette ligger godt i forlængelse af idéen om, at gamere godt kan mødes og være sociale på trods af den fysiske afstand.

Man kan inde på siden vælge at starte sit eget crew, men man kan også vælge at bede om at slutte sig til noget, som allerede er eksisterende. Der er fordele og ulemper ved begge dele, men lige meget hvad får man sammenhold og interaktion med andre spillere.

Sådan er du med

For at blive en del af Rockstar Social Club skal du selvfølgelig først og fremmest spille Grand Theft Auto. Du ville nok næppe heller være nået så langt i denne tekst, hvis du ikke gjorde eller ikke planlægger at gøre det.

Inde på Rockstar Social Club skal du oprette en profil for at få adgang til alle de fede services og tjenester. Dette er en måde for andre at lære dig at kende på, og en måde for dig at få adgang til det store forum af andre spillere.

Share