Videreuddannelse holder din faglighed livet igennem

Videreuddannelse (Foto: phmetropol.dk)

Videreuddannelse (Foto: phmetropol.dk)

Vi skal holde længere på arbejdsmarkedet, simpelt hen fordi vi lever længere, og fordi vi gerne skulle bidrage til mere vækst i samfundet og betale mere i SKAT, end vi forbruger. En uddannelse holder dog ikke halvtreds år, og derfor er det nødvendigt med videreuddannelse, hvis vi skal holde det faglige niveau i en verden, der er i konstant forandring.

Disse år er desuden præget af finanskrisen, og det betyder at flere danskere må se sig selv stå uden et job. Det er almen kendt, at dem der ingen uddannelse har ryger først på arbejdsløshedsmarkedet. Dernæst dem med laveste uddannelse og så fremledes. Jo højere og bedre uddannelse, des bedre står du i forhold til dine konkurrenter på arbejdsmarkedet, ligesom værdien af det arbejde, du udfører, vil blive forhøjet.

Videreuddannelse er gældende i alle brancher

Verden er foranderlig, og vi er heldigvis i konstant udvikling. Intet er, som det var førhen, og det er, hvad end du er ingeniør, skolelærer eller sygeplejerske. Videreuddannelse er desuden en glimrende chance at tage, hvis du ønsker at åbne mulighederne for dit viderearbejdsliv eller prøve nye udfordringer og søge nye veje.

Er du opperationssygeplejerske, kan du for eksempel tage to moduler med valgfag, der gør dig bedre til at identificere udviklingsområder, sørge for gunstige genoptræningsmuligheder og dygtiggøre dine pædagogiske evner.

Er du i IT-branchen, der om nogen er en branche i hastig udvikling, kan du for eksempel have gavn af et kursus i projektledelse med fokus på netop IT-løsninger. Videreuddannelsen vil give dig en række metoder og værktøjer til, hvordan du indgår i nye udviklingsprojekter og indgår i projektsamarbejde.

Læs mere om videreuddannelse her: http://www.viauc.dk/videreuddannelse/Sider/videreuddannelser.aspx

Share