Tjek Insead ud, hvis du gerne vil læse business

Det er tid til en lederuddannelse (foto se-institute.dk)

Læs business  (foto se-institute.dk)

Der findes mange forskellige skoler, som du kan læse business på. Hvis business er din store drøm, så kan det være en fordel at lave en filtrering af alle disse skoler, så du hurtigt kan finde ud af, netop hvilke skoler eller hvilken skole, der er bedst. Når først du har fundet ud af, hvilken skole der er bedst, kan det være en fordel for dig at finde ud af, hvor i landet skolen ligger. Nogle gange ligger den bedste skole nemlig ikke i Danmark, og især ikke når det kommer til business. Hvis du gerne vil nå langt i businessverdenen, så kan det være en fordel for dig at tjekke skolen Insead ud. Insead er en af verdens førende og største business skoler, hvor du både kan tage diplomuddannelser, kurser og længerevarende uddannelser. Der er stort set frit slag – og nu kan du også studere på Insead, selvom du ikke bor i udlandet.

Læs på Insead, selvom du bor i Danmark

Selvom du bor i Danmark, kan du heldigvis godt læse på Insead skolen. Det kræver blot, at du tager et udvekslingsprogram på den business-skole, du er tilknyttet. På den måde kan du nemlig komme til at studere udenlands, selvom du faktisk ikke bor i udlandet. Normalt har Insead nemlig kun campus i Asien og i Frankrig i Europa. Det vil derfor være en fordel for dig at læse det herhjemme, så du ikke skal ud og investere i flybillet til Asien, der godt kan komme til at kose lige lovligt meget – især for en studerende.

Hvorfor netop Insead? 

Det er et godt spørgsmål. Insead er og bliver et af de førende businessakademier i verden, og det er der masser af grund til. Hvis du er interesseret i at læse mere, så følg linket nedenfor.

Læs mere om Insead her

Få inspiration til forskellige uddannelser her:

En lederuddannelse er smart til alle typer

Få flere muligheder og øg din kompetencer med en ledelse uddannelse

Share