Sundhedsplejerskeuddannelse – sådan bliver du det

Sundhedsplejeske (Foto: colourbox.dk)

Sundhedsplejeske (Foto: colourbox.dk)

Er du allerede uddannet sygeplejerske, men vil du gerne uddanne dig videre til sundhedsplejerske? Så er mulighederne gode her i landet. Med en sundhedsplejerskeuddannelse bliver du rustet til at arbejde med sundhedsfremme og forebyggelse i forhold til børn, unge og deres familier. Efter uddannelsen kan du selvstændigt arbejde i kommunerne. Her skal du vejlede gravide og nybagte forældre.

Sundhedsplejerskeuddannelse – her kan du blive det

På VIA University College kan du tage en sundhedsplejerskeuddannelse. VIA har afdelinger i Holstebro, Viborg, Randers, Aarhus, Horsens, Silkeborg og Herning. Så uanset hvor i Jylland, du bor, er der gode muligheder for at få en efteruddannelse som sundhedsplejersker. VIA University College er kendt for deres høje faglige niveau. På flere af deres campusser har de tværfaglige samarbejder, der styrker de forskellige uddannelser. Du får altså en uddannelse af høj kvalitet, hvis du tager en uddannelse her.

Sundhedsplejerskeuddannelse – mere information

Sundhedsplejerskeuddannelsen tager 1,5 år. Et år er teoretisk, mens et halvt år er et klinisk forløb. Under det teoretiske forløb får du udbetalt SU fra staten. Det halve år med det kliniske forløb får du løb fra arbejdsgiveren.

Klik her for at læse mere om sundhedsplejerske uddannelse.

Share