Sundhedsplejerskeuddannelse er fyldt med muligheder

Er du i tvivl om, hvad du skal blive til?

Vil du have et job der gør en forskel? (foto viauc.dk)

Vil du have et job der gør en forskel? (foto viauc.dk)

Hvis du står imellem to punkter i dit liv og skal til at vælge, hvilken vej du nu skal tage, så får du garanteret tit spørgsmålet: ”hvad vil du gerne lave?” eller ”hvor er du så på vej hen?”. Sandheden er hver gang, at du ikke rigtig orker at svare på spørgsmålene. Du ved ikke helt, hvad du vil, og du har måske også den følelse, at du ikke ved, om du er startet på det rigtige, før du først er i gang.

En mulighed, du har, er at starte på sundhedsplejerskeuddannelsen. Her har du mulighed for at lære både om mentalt og fysisk velvære, du får en uddannelse, der gør dig klar til at hjælpe andre mennesker – særligt små og store børn, som skal have en god sundhed hele barndommen igennem.

En bred, mulighedsgivende uddannelse

Hvis du interesserer dig for sundhed og velvære, så er sundhedsplejerskeuddannelsen en rigtig god uddannelse for dig. Det er nemlig sådan, at du med sundhedsplejerskeuddannelsen i høj grad blander viden mellem fysisk sundhed og mentalt velvære.

Med en sundhedsplejerskeuddannelse lærer du om kroppens funktioner, du lærer om standardkurver for kroppens udvikling, og hvad udsving kan skyldes. Du lærer børn at kende fra en fysiologisk og psykologisk vinkel, og du lærer også, hvad man skal være opmærksom på hos spædbørn såvel som voksne.

Senere på sundhedsplejerskeuddannelsen har du mulighed for at vælge en specifik retning, der også peger mod et endeligt job, når du har modtaget dit eksamensbevis.

Hvis du gerne vil blande teori med praktisk arbejde, så er sundhedsplejerskeuddannelsen en rigtig god mulighed for dig. Her er jordnært og høj faglighed på en og samme gang.

Så hvad siger du, næste gang nogen spørger, hvad du så skal lave i fremtiden?

Se mere om sundhedsplejerskeuddannelse her: http://www.viauc.dk/videreuddannelse/sundhed/Sider/sundhed.aspx

 

Læs mere her på bloggen:

Sundhedsplejerskeuddannelse – sådan bliver du det

Share