Sådan klæder du dig bedst på til jobsamtalerne

Sådan klæder du dig bedst på til jobsamtalerne

Der er tre ting du skal fokusere på, når du skal til samtale: udstråling, tøjet og håret. Udstråling er en kategori helt for sig selv, og det er derfor ikke det, som vi kommer til at fokusere på i lige netop denne artikel. Det er dog en vigtig og i sidste ende også afgørende faktor for, om drømmejobbet ender i ens hænder. Men der er samtidig mange faktorer, der er med til at bestemme, hvilket førstehåndsindtryk, som man giver til andre. Udseendet betyder også meget, lige meget hvad folk går og siger.

Dette betyder på ingen måde, at du skal forsøge at ændre på dig selv, når du skal ind til samtalen. Det er j dig der skal have jobbet, så det er vigtigt, at du repræsenterer dig selv så godt som muligt. Du skal derfor være dig selv, men blot i em optimeret udgave. Det betyder, at det i dén grad kan betale sig at gøre lidt ekstra ud af det hele netop denne dag – både når det kommer til udseende og opførsel. Og heldigvis er der god hjælp at hente til netop disse ting.

Sæt dit hår flot med Wella EIMI

Lad os starte et af de vigtigste steder; nemlig håret. Vi mennesker har i mange tusinde år brugt vores hår til at udtrykke stil, personlighed, køn og stand. Selvom håret virker som en lille ting, så er det faktisk en smart og diskret måde virkelig at fortælle dine potentielle arbejdsgivere noget om dig selv på. Er håret sjusket sat, så kan du nemt selv komme til at fremstå sådan. Sidder det skarpt, og kan man se at du har gjort noget ekstra ud af det, så får du helt sikkert pluspoint på kontoen.

Hvad skal du så gøre for at få dit hår til at lystre til jobsamtalen? Wella EIMI er din ven og redning. Wella er en producent ad hårprodukter, der er kendt for sin høje kvalitet og sine lækre produkter. Således vil du opdage, at dit hår kan nogle helt fantastiske ting, hvis bare du gør brug af Wella EIMI produkterne. Welle specialiserer sig særligt i produkter, der er perfekte til at holde på håret eller at style det. Med en god hårspray eller en god gelé herfra vil frisuren derfor med garanti sidde lige som den skal under hele samtalen.

Tro på dig selv

Man kunne komme med mange flere råd til, hvordan du bedst charmere folkene på den anden side af skrivebordet. Faktum er, at jobsamtaler, i lighed med eksaminer, i høj grad er et spil. Det handler om at læse de andre rigtigt, og agere på den mest ideelle måde. Men når alt dette er sagt, så er det i sidste ende din egen selvtillid, der virkelig gør udslaget. Viser du at du har det godt med dig selv og tror på din egne kompetencer, så skal du nok få overbevist arbejdsgiverne også. Og selvtillid kan Wella EIMI være med til at give.

Share