Ledelse udvikling (foto: hansentoft.dk)

Reklamegaver til ansatte og samarbejdspartnere er en god ide

Har man en virksomhed vil man ofte komme til et punkt, hvor man ved, at det er på tide at skulle give ens medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder nogle gode gaver. Ofte er det op til juletid, men for andre virksomheder er det dog når det bliver sommer, at man er ekstra gavmild. Uanset hvad bør man gøre hvad man kan for at pleje ens relationer og noget man kan gøre er at give en nøglesnor, som kan have virksomhedens logo og farver på da det gør, at man forbinder den givne gave med virksomheden. Hos promotionmakers kan du finde mange forskellige nøglesnore i alle afskygninger, så der vil være noget til enhver.

Flad, rund eller glat nøglesnor

Har man ikke tidligere undersøgt markedet inden for nøglesnore vil man ikke nødvendigvis vide, at der rent faktisk findes mange forskellige nøglesnore, som ser vidt forskellige ud. Det er først når man står og skal købe en nøglesnor, at man finder ud af hvor forskellige de rent faktisk kan se ud. Mange vælger den klassiske nøglesnor, som er flad, og det er da også en god ide hvis man ønsker, at virksomhedens logo skal stå printet herpå.

Er en nøglesnor flad er der nemlig meget plads til at kunne skrive logoet for virksomheden og der kan også være et lille slogan hvis man ønsker det. De fleste virksomheder har et eller andet slogan selvom det ikke er noget de bruger så meget. I markedsføringsregi er det dog en god ide at have et godt slogan, som folk kan huske når de står og skal finde en virksomhed, der kan udføre en særlig service for dem. Dette slogan kan man skrive på en nøglesnor således, at både logoet og det slogan som passer til virksomheden står der på samme tid. Derudover bør man også vælge at få en nøglesnor, som har en farve, man forbinder med virksomheden. Har virksomheden for eksempel et blåt logo vil man komme langt med at få en blå nøglesnor.

En rund nøglesnor er også stilet

Selvom en flad nøglesnor er et sikkert valg kan man dog også overveje om ikke en rund nøglesnor kan være en mulighed. Det er klart, at der på den måde ikke kan stå helt lige så meget på snoren, men det er ikke nødvendigvis et problem. For i stedet kan man vælge at have virksomhedens logo i et lille vedhæng, som man sætter i nøgleringen.

På den måde ser den givne nøglesnor meget stilet ud samtidig med, at man samtidig kan se virksomhedens logo. I dette tilfælde vil det dog kræve, at man ser lidt bedre efter da det ikke er helt så tydeligt. Man kan også overveje om man ønsker en smuk nøglesnor, som er lavet i et lækkert finish, som er ekstra glat. For det kan nemlig gøre, at man også føler, at det er behageligt når man har nøglesnoren mellem sine fingre og for eksempel sidder til et møde på arbejdet og bliver lidt rastløs.

Share