Pædagogisk psykologi styrker og klargør kompetencer

Vælg en uddannelse du synes er spændende, det er det du skal lave bagefter. (foto viauc.dk)

Vælg en uddannelse du synes er spændende, det er det du skal lave bagefter. (foto viauc.dk)

Pædagogisk psykologi kan styrke ens kompetencer. Det er interessant at arbejde sammen med mennesker. Det er som om, at man får en helt vild masse ud af det, som man umiddelbart ikke kan sætte en finger på, men som ikke desto mindre formår at gøre en stærk og vidensfyldt i det virkelige liv. En karriere med mennesker gør livet spændende og nærværende på en helt anderledes måde, end hvis man sad med tørre tal og skulle regne på dem. Med pædagogisk psykologi får man mulighed for at arbejde med mennesker på en nærværende og virkelig måde – med afsæt i et teoretisk islæt, som kan binde en masse indsigter sammen, sådan at de giver mening. Pædagogisk psykologi er altså meget mere end bare psykologi. Det er arbejde med mennesker på en slet og ret ægte og nærværende måde, som ikke på nogen måde kan erstattes af andet. For brænder man for mennesker, vil man opleve, hvor nærværende psykologien bliver, når den sættes i forbindelse med pædagogikken. Derfor er det også et populært fag at videreuddanne sig indenfor.

Det psykologiske fundament

Med den psykologiske drejning som samfundet har taget, lægges der for tiden stor vægt på det at kunne forstå og lade sig forstå af andre mennesker fra helt andre steder i livet. Det bliver spændende, når man formår at blive bekendt med livets mange forskellige facetter, og med pædagogisk psykologi får man værktøjer til at komme til en forståelse af mennesker med en helt anden historie.

Briller og specialisering

De forskellige liv vi alle lever er meget spændende. Det lærer man med pædagogisk psykologi. Man lærer at gøre sig forståelig, og man lærer at forstå den verden, vi er hensat til at leve i.

Se mulighederne for pædagogisk psykologi her: http://www.viauc.dk/videreuddannelse/paedagogik/Sider/paedagogik.aspx

Læs om pædagogiske kurser:

Pædagogiske kurser er nødvendige, fordi vi bliver klogere

Share