Ledelse er et talent ikke alle besidder

Man er nødt til at afprøve folks lederevner (foto hansentoft.dk)Man er nødt til at afprøve folks lederevner (foto hansentoft.dk)Man er nødt til at afprøve folks lederevner (foto hansentoft.dk)Man er nødt til at afprøve folks lederevner (foto hansentoft.dk)Man er nødt til at afprøve folks lederevner (foto hansentoft.dk)Man er nødt til at afprøve folks lederevner (foto hansentoft.dk)Man er nødt til at afprøve folks lederevner (foto hansentoft.dk)Man er nødt til at afprøve folks lederevner (foto hansentoft.dk)Man er nødt til at afprøve folks lederevner (foto hansentoft.dk)Man er nødt til at afprøve folks lederevner (foto hansentoft.dk)Man er nødt til at afprøve folks lederevner (foto hansentoft.dk)Man er nødt til at afprøve folks lederevner (foto hansentoft.dk)Man er nødt til at afprøve folks lederevner (foto hansentoft.dk)

Man er nødt til at afprøve folks lederevner (foto hansentoft.dk)

Nogle mennesker er bare de fødte ledere. Det er ikke helt rigtigt, men den gode leder ejer nogle kernekompetencer, som gør dem bedre en mange andre. Flere forskere har gennem kvalitative undersøgelser fundet nogle særtræk, der kendetegner de fleste dygtige ledere.

Den gode leder har relationel forståelse og kan altså gennemskue, hvordan folk agere i hinanden tilstedeværelse. Den gode leder vækker også tillid hos sine medarbejdere, der altså tør betro sig til lederen med problemstillinger og andet. Den gode leder tør at stille krav, betingelser og håndhæve retningslinjer. Den gode leder holder overblikket i pressede situationer, når tidspunktet kræver det, og den gode leder fordeler arbejde og opgaver.

Den rette ledelse til det rette job

Ingen job er ens, ligesom ingen mennesker er ens. Det er derfor ikke nemt at finde den rette leder til det rette job – det perfekte jobmatch. Det kan rekrutteringsfirmaer hjælpe din virksomhed med. Disse firmaer har stor erfaring i rekruttering og er ofte specialiserede i forskellige erhverv og stillinger.

Lav en klar virksomhedsprofil og en klar personprofil. Hvad kan og skal din virksomhed, og hvad kan og skal din leder kunne. Har rekrutteringsfirmaet et bredt kendskab til din virksomhed, vil resultatet blive det bedste.

Afstem tidshorisonten og forventninger i samarbejde med rekrutteringsfirmaet, og dette vil finde en håndfuld udvalgte kandidater, der egner sig til lige netop din stilling og din virksomhed. En virksomhed er ikke mere værd end sine medarbejdere, og det er derfor helt essentielt med de rette folk på de rette poster.

Læs om ledelse og rekruttering her: http://www.hansentoft.dk/vi-tilbyder/lederudvikling/

Share