Lær om forretningsudvikling igennem efteruddannelse

Forretningsudvikling (foto: hansentoft.dk)

Forretningsudvikling udvikler jeres organisation (foto: hansentoft.dk)

Forretningsudvikling er nødvendigt for at en virksomhed kan overleve på markedet. Det kan imidlertid være svært at stå  med det alene som virksomhed. Her kan det være en mulighed at sende ledelsen på kursus i forretningsudvikling. Kurser er en form for efteruddannelse og er smart, fordi det giver en stor og nyttig viden til virksomheden uden at den skal miste flere medarbejderes arbejdskraft, fordi de skal tage en decideret efteruddannelse.

I et kursus om efteruddannelse læres der om de nyeste metoder inden for forretningsudvikling. Der undersøges mulighederne i din virksomhed og i forskellige cases. Du møder også andre ledere, som du kan spare med. Det kan ofte være en meget god måde at komme lidt væk fra ens virksomhed og så se den ude fra med nye øje. Forretningudvikling er ofte en del af ledelseskurser og ledelsesefteruddannelser.

Efteruddannelse kan være mange ting, alligevel er det ikke nødvendigvis nok. Som virksomhed kan man kombinere flere tiltag, hvis man vil arbejde mere med virksomhedsudviklingen. Eksempelvis kan man få eksterne konsulenter koblet på.

 Få hjælp til forretningsudvikling med en konsulentvirksomhed

Det kan også være, at du ikke kun skal på efteruddannelse eller kursus i efteruddannelse. I stedet kan man som virksomhed vælge at få en ekstern konsulentvirksomhed koblet på. Disse har en enorm viden og kan give gode råd og vejledning til, hvordan virksomhedens forretning udvikles. Det kan særligt være godt i store virksomheder, hvor der er mange parametre at holde styr på. Sender man her en håndfuld på efteruddannelse er det langt fra sikkert at de kan se det store perspektiv ligesom en konsulentvirksomhed kan. De kan udarbejde analyser og modeller, og dermed komme med begrundet information om, hvordan virksomhedens forretning kan udvikles.

Du kan læse meget mere om ledelse, forretningsudvikling og strukturændringer hos konsulentvirksomheden her

Se mere her:

Forretningsudvikling til dig som vil have styr på forretningen

Organisationsudvikling – et relevant emne at tage op

Share