konsulent

Husk det hele, når du flytter i nyt kontor

Når du flytter i nyt kontor, giver det dig mulighed for at indrette dig helt anderledes. Det kan derfor være en god ide at se på, hvad der skal med, og hvad der skal ud, når du flytter til et nyt sted. Det kan være med til at gøre, at dit kontor kommer til at passe bedre til dit behov.

Med et nyt kontor får du ofte mere plads. Det giver dig mulighed for at købe nogle nye ting til kontoret, så det bedre lever op til de ting, som du skal bruge det til. Men når du står midt i en travl og stresset flytning, kan det være svært at huske det hele. Vi har lavet en guide til, hvad du kan overveje at anskaffe til dit nye kontor.

Kridttavle gør det nemt at skrive hurtige tanker ned

Hvis du ofte brainstormer, enten alene eller med andre, er det en god ide for dig, at du har en kridttavle på dit kontor. På den måde kan du hurtigt skrive ideerne ned, efterhånden som de kommer.

Kridttavlen kan også være smart at have, hvis du kommer på en ide, mens du sidder og arbejder. Der kan du nemt notere den ned på tavlen, så du ikke glemmer den. Når du har mere tid, kan du så vende tilbage til ideen igen og arbejde videre med den.

Du kan også bruge tavlen, når du gerne vil give en besked til nogle. Der er det også nemmere at skrive den på tavlen, frem for på et stykke papir.

Et nyt bord at sidde ved

Når du flytter til et nyt kontor som selvstændig erhvervsdrivende, betyder det ofte, at du har fået nogle flere penge mellem hænderne. Ofte er det et tegn på, at det går rigtig godt for dig. Skyldes flytningen, at det går godt med virksomheden, er det en god ide, at du bruger nogle flere penge på det bord, som du sidder ved. Det kan for eksempel være ved at købe et hæve-sænkebord. Det vil være rigtig godt for din ryg, at du har mulighed for at rejse dig op i løbet af en arbejdsdag.

Reoler til at få plads til det hele

Med et nyt kontor kommer også muligheden for, at du kan få styr på alle dine papirbunker en gang for alle. Når du har gjort det, er det en god ide, at du lægger papirerne i mapper eller kasser og organiserer dem i reoler. Med en reol kommer dit kontor til at se langt mere ordentligt ud. Det er rigtig rart at have et kontor, hvor det ikke roder over det hele. Det er derfor værd at investere i nogle flotte reoler, der samtidig er praktiske at bruge.

Selv på et lille kontor vil det være muligt at få plads til en reol. Du kan vælge at hænge dem op på væggen under loftet. På den måde bruger du ikke gulvpladsen i dit lille kontor til den.

Share