Brug plastikkrus til kontoret!

Gør noget ekstra ud af underholdningen til firmafesten

Skal I snart holde en større firmafest, bør I overveje at forkæle medarbejderne lidt ekstra ved at gøre noget helt særligt ud af underholdningen. Læs med og få gode råd til festlig underholdning for hele firmaet

Der er rigtig mange veje at gå, når underholdningen til det næste firmaarrangement skal på plads. Afhængigt af, hvor mange I er, og hvilken type arrangement I skal holde, er det naturligvis meget forskelligt, hvilke muligheder I skal gå efter. Er det blot et hyggeligt arrangement på få timer efter arbejder, eller er det den helt store fest, I skal i gang med at planlægge? Uanset hvad, fortjener medarbejderne, at der bliver gjort noget ud af det, så alle får en sjov og hyggelig oplevelse ud af det.

Et festligt firmaarrangement

Hvis det er en stor fest, I skal i gang med at planlægge, bør I overveje at gøre noget ekstra ud af arrangementet med festlig underholdning, der skaber god energi og en sjov stemning til festen. Her er en festmusiker eller et band en rigtig god idé. Festmusik gør firmafesten både sjov og festlig, da den opfordrer alle til at danse og synge med.

Uanset hvilken type virksomhed I er, og hvor mange I er, er festmusik den perfekte underholdning til firmafesten. Det kan sætte skub i enhver fest og sørge for, at alle er glade og kommer i det helt rette festhumør. Udvalget af festmusikere og bands spænder bredt, så I vil helt sikkert kunne finde den rette festmusik til jeres firmafest. Er I en større virksomhed, er et band den oplagte mulighed, mens det ideelle valg til en mindre virksomhed måske er en festmusiker, der kan skabe en intim, hyggelig og festlig stemning til jeres firmaevent.

Hos Eventzonen.dk finder I et stort udvalg af festmusikere og bands fra hele landet, og I kan derfor hurtigt og nemt booke festmusik til jeres næste firmaarrangement. Sørg blot for at vælge festmusikere, som spiller en god blanding af forskelligt festmusik, så I er sikre på, at alle medarbejdere kommer til at synes, at underholdningen er et hit.

Start dagen ud med en sjov aktivitet

Inden I skal holde en større firmafest, er det også en god idé at bruge dagen på en sjov aktivitet. Her er der ligeledes et væld af muligheder, så vi har samlet nogle af de mest oplagte aktiviteter til et firmaarrangement nedenfor.

Gokart – Skal der være spænding og fart over feltet, er gokart det perfekte valg til firmaturen. Her er I garanteret en aktivitet fuld af sjov, når I skal konkurrere mod hinanden i de udfordrende sving, der kræver både teknik og taktisk kørsel.

Human bordfodbold – Er I vant til at spille bordfodbold på kontoret, så er Human bordfodbold helt sikkert en aktivitet, I vil synes om. Her skal I selv erstatte de små plastikmænd og forsøge at spille sammen, mens I er spændt fast til stangen.

Lasergames – Lasergames er et sjovt alternativ til det traditionelle paintball, som ofte bliver prøvet til en polterabend eller firmaarrangement. Her er teamwork en vigtig del af aktiviteten, hvilket gør den oplagt som underholdning til et firmaevent.

Ølsmagning – Er I derimod til et mere hyggeligt og stille og roligt event, er ølsmagning et rigtig godt valg. Her kan I hygge jer sammen og lære om forskellige øl, mens I kommer mere og mere i feststemning, så I er klar til et brag af en firmafest.

Med en hel dag til underholdning og sjov for hele firmaet efterfulgt af en fest med god musik får medarbejderne sjove og uforglemmelige oplevelser og bliver rystet godt sammen. Derfor er det værd at bruge god tid på at gøre noget ekstra ud af underholdningen til jeres næste firmaarrangement.

Share