Sæt udvikling i gang (foto hansentoft.dk)

Et godt rekrutteringsfirma hjælper dig fra start til slut

Strategiudvikling (Foto: codeaid.dk)

Bliv hjulpet hele vejen i mål (foto: hansentoft.dk)

Du og din virksomhed står måske og skal finde en ny medarbejder, men I er ikke sikre på, hvem der er den rette kandidat? Hvis det er tilfældet, så kan det være en god idé at kontakte et rekrutteringsfirma, der kan hjælpe jer igennem den til tider svære proces. Du ønsker nemlig en kandidat, der er velegnet til jobbet, og som kan levere de resultater, han skal, men kandidaten skal også selv ville det og udvise det drive, som en stærk medarbejder skal have.

Et stærkt rekrutteringsfirma begynderr med at analysere jobbet

Når din nye medarbejder skal findes, starter det gode rekrutteringsfirma med at lave en velfunderet analyse af den stilling, som skal besættes. Det vil sige, at forventningerne til den pågældende person afstemmes og afdækkes, og de resultater, som der forventes leveret, bliver tydeliggjorte. Ved at lave en stærk analyse af forventninger og krav sikrer du dig mod, at det er de forkerte personer, der udvælges til at løse opgaven. Den rette kandidat kan således kun findes, hvis jobbeskrivelsen er udformet, så den specifikt matcher ham eller hende.

Et godt rekrutteringsfirma hjælper med indkøringen af den valgte kandidat

Når de forskellige kandidater er udvalgte og er kommet til samtale, vil det gode rekrutteringsfirma have screenet og personlighedstestet dem, for at sikre at ingen tid er spildt for hverken den potentielle kandidat eller for dig, som skal ansætte ham eller hende. Idet der er truffet en afgørelse om ansættelse, starter en ligeså vigtig proces, nemlig opfølgning, for det er ikke nok, at der er ansat en kandidat, han eller hun skal også kunne udføre de opgaver, som jobbeskrivelsen afdækkede. Derfor er det vigtigt, at rekrutteringsfirmaet sikrer, at de resultater opnås, og at alle forventninger, både arbejdstagers og arbejdsgivers, indfries. Noget som kun er muligt, hvis de ansvarlige for rekrutteringen er tilstede under indkøringsperioden.

Få hjælp af rekrutteringsfirmaer til at finde medarbejdere

Det kan være svært at finde den helt rigtige medarbejder til sin virksomhed. Og ofte er arbejdet forbundet med en masse nervøsitet, fordi man er bange for om man nu også har fundet den rigtige medarbejder. Derfor giver det mening at søge hjælp hos rekrutteringsfirmaer, der har stor indsigt i at finde den rigtige medarbejder til din virksomhed, når du skal ansætte.

Rekrutteringsfirmaer har fokus på detaljerne

Har du en stilling du vil have besat, som kræver nogle helt bestemte kompetencer, kan det være svært at finde den rigtige medarbejder. Og du har sikkert allerede prøvet det før, når du skal ansætte en ny medarbejder. Hele det store arbejde der ligger i at skulle slå jobbet op, finde de personer der skal til samtale og herefter afsætte tid til at udvælge og interviewe kandidaterne.

Og når kandidaterne endelig har været til samtale, kan det være næsten umuligt at beslutte sig for hvem man ønsker at ansætte. Ofte kan en ansættelse ende med, at man slet ikke har fundet den rigtige til at udfylde jobbet, fordi man ikke selv har haft nok viden om den enkelte til at foretage den rigtige beslutning.

Slip derfor for arbejdet med at finde en ny medarbejder og overlad jobbet til folk, der arbejder med det hver dag. Det sikrer, at du får en medarbejder af høj kvalitet og samtidig kan du holde fokus på dit eget arbejde i din virksomhed.

Sæt udvikling i gang (foto hansentoft.dk)

Find den rigtige direktør med hjælp fra rekrutteringsfirmaer

Specielt når du ønsker at ansætte en ny direktør i din virksomhed, kan det være en fordel at få hjælp fra rekrutteringsfirmaer. En ansættelse af en ny direktør er i endnu højere grad en vigtig beslutning, da der er tale om den person, der skal føre din virksomhed til dagligt.

Nordic headhunting giver en større chance for et godt match

Har direktøren sagt op? Mangler i en ny studentermedhjælper, eller blot en ekstra hånd i det daglige? Det kan dog være tidskrævende at indgå i en ansættelsesproces, når der skal ansættes nye medarbejdere til virksomheden. Og et gælder ofte uanset om det er en ny leder, en ekstra hånd eller ”blot” en studentermedhjælper. En headhunter er en løsning til dig, der skal have frigivet nogle ressourcer til også at klare de opgaver, der allerede ligger på dit bord. Og det er også til dig, der leder efter det rette job. 

Fordelen ved headhunter

Der er flere grunde til, at man har brug for at ansætte nye folk i virksomheden. Det kan være, det går hurtigt, og at i ikke kan følge med, med de ressourcer i har nu. Det kan også være at der er kommet nye arbejdsopgaver til virksomheden, som i ikke har folk, der kan nu. Og mange flere. Uanset hvad, så går tiden jo ikke i stå, for at gøre plads til sådan en proces i dagligdagen, og derfor kan det være en idé at få hjælp til ansættelse, for at gøre plads til de ting, der også skal ordnes i løbet af dagen.

Det kan i få hjælp til med headhunting. De er eksperter i at finde de rette kandidater til jeres virksomhed, og her kan i så vælge, den i har det bedst med. Det er noget, der vil sikre en langtidsholdbar løsning for alle parter.

Nordic headhunting

Når i søger nye hænder, kan i prøve med Nordic headhunting. Her leder man ikke kun blandt de kandidater, der findes i Danmark, men også de andre nordiske lande. Det betyder at i som virksomhed virkelig har en god mulighed for at finde det helt rette match, da der kommer flere folk mere andre kompetencer ind i billedet.

Nordic headhunting er selvfølgelig også til dig, der gør og leder efter drømmejobbet. Her er der også mange flere virksomheder at kigge efter, hvilket gør chancen for det helt rette personlige og faglige match stor.

 

Share