Engangsservice – gør lige livet LIDT nemmere!

Gør livet LIDT lettere med engangsservice!

Gør livet LIDT lettere med engangsservice!

Vi har alle prøvet det: man er den sidste på kontoret og der en stor og uoverskuelig opvask som er blevet efterladt ude i køkkenet. Suk.

Hvad man ikke ville gøre for at i det mindste bare glassene bestod af plastkrus og plastikglas.

Dette er blot én af mange mulige og tænkelig situationer på arbejdet, hvor det ville være en fordel at have engangsservice, som paptallerkner, plastkrus og engangsbestik. Hvorfor ikke bare realisere drømmen og gøre livet lidt lettere ved at investere i noget engangsservervice i plast og pap?

Plast tallerkener og plastikkrus til den daglige drift

Til kundemøder og events er der ofte større forsamlinger til stede, hvorfor det hele bliver lidt mere nemt med engangsservice. Hvis I på kontoret har både, plastikkrus, ølglas i plast og plast tallerkener får I både et ensartet udtryk, I løber ikke tør for service plus at oprydningen bliver hurtig og nem.

Samtidig så er det også nemt at have plast tallerkener og plastikkrus stående til gæster og besøgende.

Brug plastikkrus til kontoret!

Brug plastikkrus til kontoret!

Har I en vandkøler med plastik glas på kontoret?

Mange virksomheder har en vandkøler stående på kontoret – det er en nem og praktisk måde at få sin daglige mængde vand for at holde systemet kørende. Med en vandkøler stående er det bekvemt at have plastikglas, som nemt kan smides ud efter brug.

Paptallerkner perfekt til firmaturen i skoven eller grillhygge

Skal I på firmatur ud i det fri, så er det også behjælpsomt at have f.eks. paptallerkner og plastikglas stående. Man slipper for at slæbe det tunge porcelæn med, om engangsservicen kan hurtigt smides ud efter brug. Det er derfor oplagt at bruge engangs glas og tallerkner f.eks. til en skovtur eller til grillhygge.

Engangsservice er perfekt til fest og farver på kontoret!

Skal der være fest så lad der være fest…med engangsservice! På kontoret sker der i ny og næ begivenheder af den ene eller den anden art som kræver en eller anden form for fejring – hvad enten det er en fødselsdag, et jubilæum, eller måske en stor aftale der er kommet i hus.

Der kan være mange forskellige grunde og årsager til at der skal fejres på kontoret, måske med et lille stykke kage og et glas champagne. I sådanne tilfælde er det super praktisk og nemt at have engangsservice stående – hvad enten det er ølglas i plast, plastik vinglas, paptallerkner eller engangs champagneglas, så kan der nemt fejres uden at nogen skal stå med opvasken bagefter.

Share