akademiuddannelse

En akademiuddannelse kan være med til at sikre dig et job

Der er mange forskellige muligheder, som du kan vælge, hvis du er en af de mange, der står i den kedelige situation, at du har mistet dit job. En af de muligheder, som du måske ikke har overvejet endnu, er muligheden for at tage en akademiuddannelse. En akademiuddannelse kan være med til at sikre, at din profil bliver interessant for kommende arbejdsgivere. Med en akademiuddannelse kan du være med til at sikre, at der bliver lagt mærke til dit cv, når der skal udvælges emner til en samtale. Ofte handler det om at sikre sig en billet til samtalen, og det kan derfor være en god ide at investere i efteruddannelse, der kan være med til at sikre, at det er netop dit cv, som vækker interessen. Det kan du gøre med en akademiuddannelse, der kan være med til at sikre, at du har en opdateret faglig profil, med en akademiuddannelse i bagagen kan du være sikker på, at der bliver lagt mærke til din faglige profil. Det er af den grund, at der er mange, der vælger at styrke deres cv med en akademiuddannelse. Når du tager en akademiuddannelse er der tale om en uddannelse, der i høj grad kan være kompetencegivende og erhvervsrettet.

Få mere ud af hverdagen med en akademiuddannelse

Når du først har taget en akademiuddannelse, kan du være sikker på, at du nu er en af de mange, der får mere ud af hverdagen. Med en akademiuddannelse kan du nemlig vide dig sikker på, at du får en udfordrende hverdag, som er spændende at stå op til hver eneste dag.

En akademiuddannelse i ledelse styrker ledelseskompetencer

En akademiuddannelse i ledelse er en uddannelse værd at foretage sig. For konstant at gøre sig selv relevant og brugbar på jobmarkedet, er det vigtigt at efteruddanne sig. Det er vigtigt konstant at revurdere og justere ens kompetencer, så de fungerer tidssvarnede med de krav, er bliver stillet. Det er ikke altid, at man lige umiddelbart har de fornødne kvaliteter sådan umiddelbart. Snarere er det ofte sådan, at man har brug for noget undervisning og noget hjælp, inden man rigtigt er sat ind i tingene.

 

Uddannelse skaber sikkerhed

Derfor er der også blevet skabt noget som uddannelse. Uddannelse er formålsrettet dannelse af individer, så de bliver i stand til at kunne navigere i det professionelle. Det professionelle er sat af kodekser og forskellige tilgange og metoder. Der findes metoder og måder at gribe hver enkelt sag an på. Af den grund kan det også klart anbefales, at man gør noget ud af netop det greb, man bliver undervist i. De er som kodeord i stand til at åbne op for særligt fordelagtige situationer i det professionelle. I hvert fald er hver af disse kodeord med til at skabe indgående og nært forhold mellem arbejdet og den arbejdende. Når man begynder at føle sig sikker i det, man gør, er det fordi, man er på rette vej. En akademiuddannelse stræber efter sikkerhed og refleksion over de handlinger, man foretager.

At brolægge

Med en akademiuddannelse i ledelse er man altså godt på vej. Man bliver tilbudt en masse værktøjer og redskaber, der kan være med til at gavne og skabe lige præcis de rette forhold for udviklingen af professionalisme og sikkerhed. Den bedste karriere er brolagt af et sikkert greb omkring problemerne og forholdene. Den sikreste karriere er skabt i samspillet mellem evner og udfordringer.

Akademiuddannelse i ledelse giver dig gode forudsætninger

Drømmer du om at træde et skridt op ad stigen på arbejdspladsen? Vil du gerne have mere ansvar? Og vil du gerne kunne mestre at have et hold under dig? Så er det en akademiuddannelse i ledelse, du skal hoppe ind på. Uddannelsen kan både klares hurtigt og over længere tid. Det handler blot om, hvordan og hvor meget du har mulighed for at sætte tid af til. Det vil uden tvivl være tid godt givet ud.

En akademiuddannelse i ledelse åbner op for døre, du ellers ikke vil kunne komme igennem. Den giver dig de faglige redskaber, du står og mangler for at tage det næste skridt.

En ledelsesuddannelse kræver dog, at du har en vis faglig baggrund bag dig. For at sikre det høje faglige niveau, er der et vist mindste niveau, du skal have på papiret allerede. Hvis du ikke har dette, er der naturligvis også mulighed for at tage en akademiuddannelse i denne gren først.

Spring ud i det

Hvis du føler, at du sidder fast, eller hvis du gerne vil videre, før du bliver for gammel, så er det en rigtig god ide at tage skridtet over på en akademiuddannelse i ledelse.

Du lærer alle de begreber, du har brug for i forhold til fagligt at kunne begå dig. Samtidig får du også masser af caseerfaring, og du får mulighed for at bygge dit netværk op med andre personer, der er relevante indenfor ledermiljøet.

En akademiuddannelse i ledelse er ikke noget, man vil glippe, hvis man gerne vil have mere uddannelse for at nå til top, men samtidig ikke vil tilbage på skolebænken i flere år.

Når du træder ind på en ledelsesuddannelse, åbner nye døre sig for dig, og du vil opleve mange nye muligheder lige for næsen af dig.

Akademiuddannelsen i socialpædagogik appellerer til mange

Som dansker bør man føle sig privilegeret over de mange muligheder for videreuddannelse, som altid står åbne for én. Det er muligt at få sig en god uddannelse, hvis man er villig til at ligge noget arbejde i det, og man kan endda skifte branche senere i livet, når man trænger til nye udfordringer. Akademiuddannelsen i socialpædagogik kunne være én af de ting, som man kunne overveje, hvis man gerne vil prøve kræfter med et fag, som byder på masser af udfordringer, og som også rummer gode muligheder for ansættelse.

Er akademiuddannelsen i socialpædagogik noget for dig?

Spørgsmålet er naturligvis, om akademiuddannelsen i socialpædagogik også appellerer til netop dig. Først og fremmet skal man tænke på, at arbejdet med socialpædagogik også er noget, som kan gavne én som menneske generelt. Man vil opleve, at uddannelsen udruster én til at interagere med andre mennesker, og man kan også få et bedre familieliv ud af det. Derfor kan man godt sige, at akademiuddannelsen i socialpædagogik er mere end blot en uddannelse.

En akademiuddannelse er en form for videreuddanelse, som oftest tages på et erhvervsakademi. Der er dog også mange andre uddannelsesinstitutioner, som udbyder dem. De er kendetegnet ved at være meget fleksible og praktisk anvendelige. Det betyder, at man både kan tage akademiuddannelsen i socialpædagogik på fuldtid og deltid, hvis man finder den rigtige uddannelsesinstitution.

Find en akademiuddannelse i socialpædagogik nær dig

Der er helt sikkert også et erhvervsakademi eller lignende i nærheden af dig, som udbyder akademiuddannelsen i socialpædagogik. Tøv ikke med at undersøge mere om denne efteruddannelse hos det enkelte uddannelsessted. Det kan gavne dig meget at få noget nyt arbejde mellem hænderne, og så kan uddannelsen desuden være et trinbræt til flere andre uddannelser inden for det samme fagområde.

Prøv noget nyt og spændende med en akademiuddannelse

Akademiuddannelse (Foto: campusaccess.com)

Akademiuddannelse (Foto: campusaccess.com)

Hvis man er i samme stilling over længere tid, så kan man godt længes efter et nyt job. Når man har siddet i et job længe, så kan arbejdet hurtigt blive til en vane, og det kan blive en kedelig hverdag. Det kan dog være svært at finde et nyt job i Danmark lige nu. Der er mange arbejdsløse, som vil gøre hvad som helst for at få dit job, og derfor skal du være glad for at have en fast stilling. Hvis du gerne vil blive i din stilling, men mangler nogle udfordringer, så skulle du prøve en akademiuddannelse.

Din chef får også noget ud af det

Det er ikke alle chefer, der siger god for, at du kan få lov til at tage en uddannelse samtidig med, at du er ansat. Der er nemlig rigtig mange arbejdspladser, der skal spare, og de kan derfor ikke undvære din arbejdskraft. Men med en akademiuddannelse behøver det ikke blive et problem, da du kan tage denne på deltid. Sådan en uddannelse plejer at vare et år, men du kan også tage den på tre år i stedet for. Derfor kan det også være, at din chef er mere med på det. Han er jo også interesseret i at holde på dig som arbejdskraft, når du har været der længe, og hvis du trænger til udfordringer, så er det måske en akademiuddannelse, der skal til. Det eneste, som du skal gøre, er at tage en god snak med din chef.

Spring ud i det – tag en akademiuddannelse

Akadamiuddannelse (Foto: phmetropol.dk)

Akadamiuddannelse (Foto: phmetropol.dk)

Er du klar til at tage en videreuddannelse? Hvis du har mod på det, kan du kigge nærmere på en akademiuddannelse. Det er en meget eftertragtet uddannelse i Danmark, som virkelig booster dit CV. Det er der slet ingen tvivl om. Du kan for eksempel tage en akademiuddannelse på deltid. Det vil altså sige, at du sagtens kan have dit arbejde med siden af og stadig tjene penge. Det kan jo være svært at skulle til at klare sig på SU, når man er godt sat i livet. Så deltidsuddannelse er et godt alternativ til dem, der stadig gerne vil tjene penge. Det gør det også lidt mere realistisk at kunne klare en akademiuddannelse, vil jeg mene.

En akademiuddannelse giver dig kompetencer, du kan bruge

Det gode ved en akademiuddannelse er, at den giver dig kompetencer, som du virkelig kan bruge. En uddannelse af denne kaliber (plus 2,5 års erhvervserfaring) vil give dig kompetencer, som svarer til en kort videregående uddannelse også kaldet en KVU. Der findes akademiuddannelser inden for en lang række fagområder. Forskellige skoler tilbyder forskellige uddannelser. Så tjek skolernes hjemmesider ud for at se, hvad de tilbyder. Her snakker jeg blandt andet om skoler som VIA eller Erhvervsakademi Aarhus. Så hvad venter du på? Se at komme i gang med at gøre resten af dit arbejdsliv mange gange bedre. Det er det, en bred uddannelse, som en akademiuddannelse, hjælper dig med. At brede din viden ud på et større område.

Share