Organisationskultur (foto: hansentoft.dk)

Bliv klogere på sharepoint med IT-kursus

Efteruddannelse er blevet en rigtig vigtig del af et hvert job på rigtig mange arbejdspladser. Og så er det egentlig lige meget, om du mangler en basal viden om Word, eller du skal tage et længere kursus om ledelse. Hovedsagen er, at alting går hurtigt, så for at kunne følge med i udviklingen er man nødt til at efteruddanne sig, blive klogere og tage på forskellige kurser. Det gavner også både dig selv og din arbejdsplads, så det er bare om at komme af sted. Det kunne for eksempel være et kursus i programmet sharepoint.

Det kan programmet

 

Sharepoint bruges til at dele dokumenter af alle slags imellem hinanden, og er et smart værktøj en hektisk arbejdsdag, hvor dokumenterne hurtigt kan flyve mange gange frem og tilbage henover mailen. Der kan sharepoint bruges, så man åbner dokumenterne ét samlet sted alle sammen.

 

Derudover kan det også bruges til diskussionsfora, hvor man kan blive enige om, hvordan noget skal se ud grafisk, hvad en overskrift skal være, eller hvad det nu måtte være, man diskuterer omkring et givent dokument.

 

Det kan også bruges til at oprette websteder, som kan bruges som en slags intrasider, hvor medarbejdere og kollegaer kan få informationer om virksomheden på kryds og tværs, og som alle kan tilgå, hvornår det skal være, og hvor det være.

 

Og det hele ligger i skyen, så man behøver ikke bekymre sig om at få det gemt i en bestemt mappe på skrivebordet eller få det printet ud, så man kan arbejde videre på det hjemme fra. Det hele ligger, hvor man samlet har besluttet sig for, at det skal ligge, og så kan man arbejde på det derfra, eller man kan downloade det. Man kan også tilgå det fra sin telefon, så længe man har installeret sin konto på telefonen.

Det lærer du på kurset

 

Kurset varer to dage, og det kan bestemt betale sig at tage på dét. Du lærer de basale elementer i sharepoint, som du så kan give videre til andre på din arbejdsplads. Det er for eksempel, hvordan du opretter en side, hvorfra I kan arbejde. Hvordan du opretter forskellige samlinger af webstederne. Så lærer du at lave forskellige layouts til jeres sider, hvordan indholdet skal oprettes, og hvordan man udgiver det hele. Samtidig lærer du også at indsætte forskelligt indhold på siderne, billeder, tabeller og så videre. Alt hvad I skal bruge, for at jeres site fungerer, og I har noget at arbejde med.

 

Og er det ikke helt nok til dig. Måske kender du sharepoint i forvejen og har arbejdet med det før. Så frygt ikke. For selvfølgelig udbyder de forskellige kursus-institutioner kurser i forskellige niveauer. Så uanset om du er helt ny til sharepoint, eller du ser dig selv som lidt af en specialist, så er der hele tiden nye ting at lære om programmet, og nye funktioner som du måske ikke lige har opdaget. Bliv dygtig med kursus i sharepoint.

Share