Bliv en bedre leder med ledercoaching

Ledelse udvikling (foto: hansentoft.dk)

Prøv leder coaching (foto: hansentoft.dk)

Selvom du er leder, er det vigtigt at du også hele tiden udvikler dig på det faglige plan, lige så vel som det personlige, så du kan være en bedste leder for dine medarbejdere og din arbejdsplads. Det kan dog godt være svært at gøre på egen hånd – for hvordan måler man en udvikling udover blot at kigge på virksomhedens bundlinje og dine medarbejderes output?

Ledelse er mere end uddannelse

Selvom det, for at komme i betragtning til stillingen som leder og for at være en effektiv leder, kan være en god idé med en lederuddannelse, er ledelsesbegrebet mere end bare uddannelse. For hvis du virkelig vil træde i karakter som leder, bør du tage afsæt i dig selv som menneske og give af dig selv, personligt. Ledelse er nemlig mere end bare evnen til at omsætte teori til praksis, men det er også din livsholdning og samlingen af dine grundindstilinger til livet.

Som leder er det også vigtigt at kunne se indad, når tingene ikke går helt som, det skal. Og det er her ledercoaching kan vise sig at være en god ide. Det kan nemlig være svært at lege djævlens advokat over for sig selv. Med en uafhængig sparringspartner ude fra, kan du let få nogen værktøjer til hvordan du overkommer de udfordringer, du møder i din hverdag, som du måske har svært ved at håndtere. Ledercoaching kan også tage fat i emner som hvordan du får privatlivet til at hænge sammen med lederstillingen, hvordan du tager fat i de problematiske dilemmaer med mere. Du kan altså få objektiv hjælp til at udvikle dig professionelt og blive en bedre leder.

Læs mere om ledercoaching og se dine muligheder her

Se mere leder udvikling her:

Share